Smart house

Smart house

m2 nekretnine pored aktivnosti vezanih za prodaju i iznajmljivanje nekretnina, svojim klijentima olakšavaju svakodnevne aktivnosti nizom tehničkih inovacija.

Smart home podrazumeva bežične prekidače, utičnice, rutere, senzore pokreta, daljinske upravljače i kamere. Njima možete upravljati bilo kojim električnim uređajem povezanim na Smart home ruter (TV, klima, bojler, električni kotao, svetlo i dr.). Instalacija smart home uređaja ne zahteva razvlačenje novih instalacija, bušenje i štemovanje zidova, niti rad sa visokim naponom.

  • Pametni prekidač menja standardni prekidač za svetlo u vašem domu i može se njim daljinski upravljati preko Android smartphone. Radi sa postojećom Wi-Fi mrežom i svuda gde vaš pametni telefon ima vezu sa internetom. U zavisnosti od potrebe, isporučujemo ga sa mogućnošću za jedan, dva ili tri nezavisna izvora energije. Takođe, prekidač ima suptilno pozadinsko osvetljenje, što omogućava da se lako vidi u mraku. Možete i fizički da ga uključite ili isključite jednostavnim dodirom.
  • Pametna utičnica se ubacuje u već postojeću utičnicu i omogućava daljinsku kontrolu uređaja putem interneta i besplatne aplikacije na pametnom telefonu. Radi sa postojećom Wi-Fi mrežom i svuda gde vaš pametni telefon ima vezu sa internetom a može se i fizički uključiti ili isključiti, jednostavnim dodirom. Omogućava podešavanje utičnice da u zakazanom vremenu startuje ili gasi uređaje povezane na nju.
  • Smart home ruter posreduje u radu između svih uređaja kojima se može upravljati daljinskim upravljačem i standardnog WI-Fi rutera. Samim tim omogućava daljinsku kontrolu tih uređaja putem besplatne aplikacije na pametnom telefonu.