Novogradnja – Niš centar

Novogradnja – Niš centar

Novogradnja – Niš centar

Prodaja

1.150€ po m2

  • n1 raspored dvosoban
  • n1 povrsine

ID nekretnine :

 N-1

Podeli

Added to Favorite

Omiiljena

Štampaj

Broj soba

2

Broj kupatila

1

Garaže

1

Kvadratura

49.82

Godina izgradnje

2019

Opis

Na prodaju izuzetno kvalitetna novogradnja u samom centru Niša.

Slobodnih stanova ima na I i III spratu (od IV) u zgradi sa dva lifta. Jedan lift je za automobile, novina koja se prvi put pojavljuje u Nišu a drugi je putnički. Zgrada poseduje interfon, video nadzor i podzemnu garažu.

Stanovi su po strukturi dvosobni, veoma konforni sa površinom od 49.82m2. Ovi dvosobni stanovi izlaze na terasu iz dnevene sobe. Ulaskom u stan susrećemo se sa hodnikom iz kojeg možemo ući u kupatilo i sobu, zatim dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom. Sve prostorije su izuzetno svetle i prijatne za boravak.

Grejanje u stanovima je etažno što nam omogućava znatno manje troškove nego kod stanova sa centralnim grejanjem. Garažno mesto se naknadno naplaćuje i ne ulazi u cenu stana.

Poseduju priključak na kablovsku i internet mrežu. Spoljašnja stolarija je aluminijumska sa roletnama, na podu kvalitetan hrastov parket – I klase, u kuhinji i kupatilu je italijanska keramika.

Stanovi se nalaze u mirnoj ulici u samom srcu Niša. Blizina fakulteta, reke, Obrenovićeve ulice, škole, obdaništa, banaka, restorana i tržnih centara ih svrstava u red izuzetno pogodnih kako za život tako i za iznajmljivanje.

Na osnovu vizuelnih i tehničkih karakteristika stanova jedino unapređenje koje možemo predloziti je ugradnja Smart house uređaja.

Trenutni stepen završenosti objekta je preko 90% što omogućava nesmetanu kupovinu putem bankarskog kredita.

Sve dodatne informacija o ovoj nekretnini ili nekoj drugoj iz naše ponude, možete dobiti i dolaskom na adresu Obrenovićeva bb, TPC Kalča, lokal AII-13/2 ili odlaskom sa agentom na licu mesta da pogledate ovu ili neku drugu nekretninu.

Slične nekretnine